De geruchten gaan al langere tijd rond dat Apple de nieuwe iPhone op 9 september aanstaande gaat presenteren, maar nu lijkt een gelekte handleiding van de iPhone 6 dit te bevestigen. De doorgaans goed geïnformeerde Franse website Nowhereelse.fr heeft naar alle waarschijnlijkheid de hand weten te leggen op een handleiding van de iPhone 6 en hier staat duidelijk de datum 9 september op vermeld.

De website wist in het verleden al vaker specificaties van Apple producten voordat deze officieel gepresenteerd waren door het Amerikaanse technologie bedrijf. De gelekte foto van de handleiding laat op de voorkant zien dat het de iPhone 6 betreft en hieronder staat de iPhone 6 afgebeeld met daarop het tijdstip en de datum van de presentatie. Alles lijkt overeen te komen met eerdere presentaties, want zoals altijd bij Apple staat het tijdstip 09:41 vermeld.

De handleiding geeft meer prijs dan alleen de presentatiedatum. Het laat ook zien dat de sluimerknop verplaatst is naar de rechterkant van het toestel. De sluimerknop zat bij eerdere generaties altijd aan de bovenkant. Verder is te zien dat de volumeknoppen zijn verandert. Het is niet met zekerheid te zeggen dat het op de foto om de echte handleiding gaat van de iPhone 6, maar in het verleden heeft Apple vaker in de tweede week van september een nieuwe iPhone gepresenteerd.