Samsung Galaxy s5 mini

Samsung is erg populair geworden door de Galaxy lijn. De toestellen uit deze lijn zijn erg populair en er is dan ook veel vraag naar. Samsung heeft er bewust voor gekozen, om van al haar modellen ook mini versies uit te brengen. Dit is begonnen bij de Samsung Galaxy S4. Van deze smartphone werd een lichtere versie uitgebracht, genaamd Samsung Galaxy S4 mini. Samsung liet hiermee zien, dat een compacter toestel zeker niet onder hoef te doen voor het officiële toestel. De Samsung Galaxy S4 mini is wat kleiner dan de Samsung Galaxy S4, maar doet qua presentaties zeker niet onder. Samsung bracht begin van dit jaar de Samsung Galaxy S5 uit en nu komt er natuurlijk ook een Samsung Galaxy S5 mini. De Samsung Galaxy S5 mini zal ook wat kleiner en goedkoper zijn dan de Samsung Galaxy S5. De Samsung Galaxy S5 mini zal vele specificaties hebben die de Samsung Galaxy S5 ook heeft. Samsung wil namelijk niet dat de mini variant onder doet voor de ander.

Smartphones, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De Samsung Galaxy S5 mini zal te verkrijgen zijn in het wit en in het zwart. Verder zal het design precies hetzelfde zijn als de Samsung Galaxy S5. Dat betekend dat de mini variant dus ook een reliëf van gaatjes heeft aan de achterkant. Dit geeft het toestel niet alleen een speciale uitstraling, maar het toestel ligt hierdoor ook erg prettig in de hand. De Samsung Galaxy S5 mini zal nu namelijk niet snel uit de hand van de gebruiker kunnen glijden. De hoeken zullen bij het toestel ook mooi rond afgewerkt zijn en de behuizing is stof- en waterbestendig. De prijs van de Samsung Galaxy S5 mini zal waarschijnlijk liggen tussen de € 450,- en € 500,-. Deze prijs ligt natuurlijk een heel stuk lager dan de prijs van de grote broer. Toch zal de compacte smartphone voornamelijk worden afgesloten in combinatie met een abonnement. De Samsung Galaxy S5 mini zal te verkrijgen zijn bij alle aanbieders en natuurlijk ook via webshops. Er kan dan gekozen worden uit een één of tweejarig abonnement. Bij een tweejarig abonnement zal de Samsung Galaxy S5 mini gratis te verkrijgen zijn. Bij een éénjarig abonnement kan er nog een bepaald bedrag voor het toestel gevraagd worden. Wel is het erg verstandig, om van te voren goed te kijken welke abonnementen te verkrijgen zijn en deze te vergelijken. Zo kunnen er nooit onduidelijkheden zijn.

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy S5 mini

En pluspunt van de Samsung Galaxy S5 mini s, dat deze smartphone over veel dezelfde specificaties beschikt als de Samsung Galaxy S5. Zo heeft de Samsung Galaxy S5 mini onder andere ook een ingebouwde hartslagmeter en is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner.

Een minpunt van de Samsung Galaxy S5 mini is, dat er niet met het design is gedaan. Het design is precies hetzelfde als de Samsung Galaxy S5.

Specificaties Galaxy s5 mini

Zoals al eerder is aangegeven zal de Samsung Galaxy S5 mini over veel dezelfde specificaties beschikken als de Samsung Glaxy S5. Zo krijgt het toestel ook een ingebouwde hartslag meer. Ook de vingerafdrukscanner zal niet ontbreken. De mini variant krijgt aan de voorkant van het toestel een 8 megapixel camera met ledfitser en aan de voorkant van het toestel komt een 2,1 megapixel camera om selfies mee te maken. De Samsung Galaxy S5 mini zal gaan draaien op het besturingssysteem van Android, Android 4.4.2. KitKat dat zal worden aangevuld met TouchWiz. Het toestel zal ook behoorlijk snel gaan zijn, dit komt door de 1,4 GHz quad-core processor.